zondag 17 maart 2013

Welke wenkbrauwvorm past bij jouw gezicht?

 
Je wenkbrauwen bepalen je gezicht. Als je je wenkbrauwvorm veranderd, veranderd dat direct je gezicht. Maar je moet dan wel een beetje weten welke wenkbrauwvorm het best bij jouw gezichtsvorm past. Lees snel verder om te weten te komen welke wenkbrauwvorm het best bij jouw past!

 
                                                                                                                                                            Bron
Om te beginnen moet je een beetje waar je wenkbrauw zou moeten beginnen en eindigen, en waar het hoogste punt zich zou moeten bevinden. Kijk in de spiegel recht voor je uit, en hou een potlood of stokje, of gewoon iets recht bij de hand. Begin altijd bij de zijkant van de neus, zoals op de foto. 
Zet je potlood tegen de zijkant van je neus en aan de binnenkant van je oog, lijn A op de foto. Het begin van je wenkbrauw zou in die lijn moeten liggen. 
Bij het uiteinde van de wenkbrauw begin je bij de zijkant van je neus, maar ga je langs de buitenkant van het oog. Lijn B op de foto. 
En het hoogste punt van je wenkbrauw: begin bij de zijkant van de neus, langs de pupil, lijn C op de foto. 
                                                                                                                                                                                           Bron

Rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt, is het het mooist als je een hoge boog maakt. Geen ronde wenkbrauwen, maar wenkbrauwen met een arch

Vierkant gezicht

Ook hier is een ronde wenkbrauw niet zo mooi, maar een een boog wel. Niet zoals bij een rond gezicht, hier moet de boog wat meer naar het uiteinde van je gezicht liggen. Ongeveer 2/3 van je wenkbrauw gaat omhoog, dan komt de boog en de overige 1/3 gaat naar beneden.

Lang gezicht

Hier is een boog juist af te raden, je wenkbrauwen moeten vrij recht zijn. Natuurlijk zijn helemaal rechte wenkbrauwen niet mooi, maar zorg ervoor dat je een kleine boog hebt die vrij laat begint. 

Hartvormig gezicht

Als je een hartvormig gezicht hebt moeten je wenkbrauwen zo zacht mogelijk zijn. Geen harde hoeken of bogen, je wenkbrauwen moeten 1 boog zijn. Geen rechte lijn, hoek, rechte lijn. Nee, een ronde boog, geen rechte lijnen. Zorg er wel voor dat je gebogen zijn, rechte wenkbrauwen zijn af te raden.

Ovaal gezicht

Heb je een ovaal gezicht? Dan heb je geluk! Alle wenkbrauwvormen staan je goed! Je kan je gewoon zelf kiezen wat je het mooist vind. Ook kan je gemakkelijk wisselen. Je kan je ook snel aanpassen aan de mode. Het makkelijkst is je natuurlijke wenkbrauwvorm te behouden. 

Het is niet zo gemakkelijk om uit te leggen, maar zoek even wat meer info op over je gezichtsvorm en het zal wel duidelijker worden. :)


Bronnen:

1 opmerking:

  1. Awh leuk artikel! Ik heb gelukt want alle wenkbrauw vormen passen bij me :) haha dankjewel dat je me volgt ik volg jou nu ook !

    xxxNatiza

    BeantwoordenVerwijderen