donderdag 11 april 2013

Candy Shock - Catrice Limited Edition

Dit is de nieuwe LE van Catrice: Candy Shock! Dit staat op de site van Catrice:

'Ballerina couture met een twist: de nieuwe Limited Edition “Candy Shock” by CATRICE voert je mee naar een nostalgische kermis van april t/m half mei 2013. Een bizarre wereld boordevol fun en inspiratie van de internationale modeontwerpers wordt weerspiegeld in een pastelkleurig landschap. Gigantische hoeveelheden tule en oversized ronde kragen, metallic pumps; dromerig en tegelijkertijd ladylike. De Limited Edition “Candy Shock” combineert zachte pasteltinten met helder koraalrood. Stads grijs en beige voegen een zachte koelheid toe aan het palet. Welkom in de Candy Shock wereld!'

Als je de producten uit deze lijn wil zien, kijk dan snel verder!

Soft Baked Eye Shadow

4 gebakken oogschaduws, 2 warme pastelkleurtjes en 2 koele pastelkleurtjes. Deze oogschaduws kan je zowel droog als nat aanbrengen. De kleuren v.l.n.r.: C01 I Scream: Ice Cream! - C02 Play It Blue - C03 Bring Me Peach - C04 It's Honey Money. 

Lip Balm Stick

Er zitten 2 lip balsem sticks in de collectie. Als je goed kijkt, zie je dat der buitenkant transparant is en de kern kleur is. Een combinatie van 2 kwaliteiten: intense verzorging en een vleugje kleur. V.l.n.r.: C01 Bring Me Peach - C02 Sugar Shock.

Lip Peeling

Dit is een speciaal product, het verwijderd losse velletjes van je lippen en zorgt ervoor dat je lippen zacht en soepel worden. Je moet de applicator met kleine cirkelende bewegingen over de lippen bewegen. En het heeft een lekker fruitig smaakje!

Multi Colour Blush

De collectie bevat 1 blush, dit is een gebakken roze blush. C01 Sugar Shock.

Multi Colour Highlighter

Ook bevat de collectie 1 highlighter. C01 Vanilla Love.

Soft Nail Lacquer

En natuurlijk ook nagellak, 4 mooie pastelkleurtjes. Heel lente-achtig. V.l.n.r.: C01 I Scream: Ice Cream! - C02 Play It Blue - C03 Bring Me Peach - C04 Vanilla Love. De blauwe en abrikoos kleur hebben een matte, poederachtige finish. 

Nail Sugar Pearls

En 2 speciale lakjes, Catrice zegt dat het toppers zijn. Ik vraag me af of het echt een lak is met bolletjes of dat het losse bolletjes zijn (caviar nails dus). Dit staat er op de site van Catrice:

'Top toppers. Unieke versiering voor nagels om op te eten! Na het lakken van de nagels in de kleur van je keuze geef je ze een finish met deze mini suikerpareltjes. Even laten drogen en je hebt een unieke 3D stijl!' 

De kleuren v.l.n.r.: C01 Cotton Candy - C02 Sugar Shock.

En dat waren de prodecten! Zelf ben ik wel benieuwd naar de Lip Peeling en de lakjes, zowel de kleuren als je sugar peals. Ik ben ook wel nieuwsgierig naar de lip balm sticks. 

De collectie ligt in de winkel vanaf april 2013 t.e.m. half mei 2013.




Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten