zaterdag 23 februari 2013

Lente/Zomer 2013 - Beauty trends

De winter is nog bezig, maar de lente komt wel bijna! De trends op gebied van beauty in de lente/zomer 2013 zijn duidelijk. Ik ga de beauty trends lente/zomer 2013 laten zien.

Felle lippen zijn zeker een trend. Rood, roze, bordeaux, het kan allemaal! Hou dan wel de rest van je gezicht rustig.
Je wenkbrauwen dik en vol, dat is ook hip. Als je ze epileert, laat ze dan even zo, zodat ze voller worden. Of je tekent ze gewoon voller bij.
Ook al zijn de felle lippen trendy, de naturel look is ook heel hip! Een perfect egale huid, mooie wenkbrauwen, wat mascara en nude lippen. Vooral de perfecte huid is belangrijk. 

Zwart en wit is trendy, vooral op je nagels. Ook een lonely nail effect is leuk, dat betekent dat je 1 nagel van je hand in een andere kleur doet. Bijvoorbeeld alle nagels in het zwart en de ringvinger in het wit. 
Eyeliner! Een perfecte eyeliner is heel hip, en zal je veel tegenkomen. Samen met een perfecte huid en eventueel felle lippen is dit geweldig!


En dat zijn trends op het gebied van beauty voor de lente/zomer 2013! Een perfect egale huid, eventuele felle lippen, mooie eyeliner en zwarte of witte nagels. Natuurlijk moet je je er niet zo strikt aan houden, het zijn gewoon wat dingen die trendy zijn. Kleurrijke nagels zijn nog altijd hip en leuk, het zwart-wit is gewoon iets wat meer zal voorkomen. Maar je zal deze dingen wel vaak tegenkomen in de lente en zomer!

Bronnen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten