woensdag 26 juni 2013

Biniki - Tankini - Badpak

De zomervakantie komt eraan, tijd om een zwempak te kopen! Er zijn verschillende soorten: een bikini, een tankini en een badpak. Ik ga vandaag het verschil even laten zien.

Bikini

Een bikini bestaat uit twee delen, een bovenstukje en een onderstukje. Een bikini laat het meeste zien, je laat heel je buik zien. Je hebt ook verschillende soorten bikini's. Je bovenstuk kan bandjes hebben of niet. Je onderstuk kan ook verschillen, het kan heel klein zijn, normaal (zoals hierboven), of juist meer een shortje. Het is maar wat jij zelf het beste vind. 

Tankini

Een tankini zit tussen een bikini en een badpak in. Je zou kunnen zeggen dat het een badpak is dat doormidden is geknipt. Het heeft het onderstukje van een bikini, het bovenstuk is wat langer. Deze lengte kan ook verschillen, soms bedekt het een groot deel van je buik, soms wat minder. Een tankini is handig als je niet graag bikini's draagt (omdat je vind dat ze te veel laten zien ofzo), maar een badpak onhandig vind. Bv, als je naar toilet moet, moet je heel je badpak uitdoen, bij een tankini niet.

Badpak

Een badpak is 1 stuk, heel simpel. Mensen die niet graag hun buik tonen, of gewoon niet graag te weinig aandoen kunnen voor een badpak gaan. 

Er valt niet zoveel over te zeggen, het is wel duidelijk denk ik. Ikzelf heb bikini's en badpakken. Op vakantie neem ik altijd beide mee. Er zijn heel veel verschillende soorten. Je moet zelf weten wat je liever hebt, iedereen heeft zijn eigen voorkeur hierin :)


Bronnen + bronnen foto's:

1 opmerking: